Time 4 Padel

Våra tränare

Våra tränare Linus Frost, Robert Pettersson och Fredrik Cornell håller i privatlektioner och aktiviteter dagligen hos oss på Time 4 Padel. Lär dig grunderna eller utvecklas till en ännu bättre padelspelare hos oss på Time 4 Padel.

Linus
Frost

Mitt namn är Linus Frost och jag både jobbar med padel och spelar padel. Mina intressen har alltid varit sport men framförallt racketsport. Jag har ägnat större delen av liv åt att spela tennis och bedrev en heltidssatsning under 5 års tid (mellan 2015-2020) där jag avslutade min karriär som bäst rankad bland dem cirka 500 bästa i världen.

Nu sysslar jag med padel och bedriver fullsatsning med padelyrket som en super kombination för att kunna få hålla på med det jag älskar. Jag som tränare är pedagogisk och strukturerad med en rödtråd genom varje träningspass. Jag fokuserar mycket på teknik men är också noga med att du ska få slå mycket på bollen.
 
Som tränare anpassar jag träningarna utifrån vilken typ av spelare jag tränar samt vilket typ av mål som du har. Mitt mål som tränare är att få alla spelare att bli sedda och få dem tillbaka till hallen, då vet jag att min träning varit lyckad. När det gäller min egen padel så strävar jag efter att bli så bra som möjligt. Mina delmål är att vinna min första SPT samt ta mig in på topp 5 rankingen i Sverige vilket jag nyligen lyckades med, samt börja spela mer tävlingar internationellt.

Robert
Pettersson

Jag heter Robert Pettersson, är 39 år gammal och är uppvuxen i en by utanför Uddevalla. Jag är lyckligt lottad att jag får arbeta med mitt största intresse i livet här på Time 4 Padel. Tidigare har jag spelat mycket fotboll och älskar alla lag och bollsporter. 

Jag är utbildad padeltränare genom Dopadel academy med Octavio. Till hösten planerar jag att fortbilda mig ytterligare via SPF tränarutbildningar med inriktat kring hur man bedriver ungdomsträning och akademi. 

Som tränare är jag en duktig problemlösare och jag gillar att fokusera på detaljer. Jag tror någonstans att alla behöver hitta sitt unika sätt för att bli en framgångsrik padelspelare. 

Mitt största mål med padeln och anläggningen är att bygga Göteborgs bästa och största akademi. Jag vill åt den riktiga lag och klubbkänslan inom padeln och det är mitt huvudsakliga mål att utveckla vår akademi till en plats för både dig som vill elitsatsa eller för dig som vill motionera och utvecklas inom sporten. 

Fredrik
Cornell

Fredrik Cornell

Mitt namn är Fredrik Cornell, jag är 23 år gammal och är tränare här på Time4Padel. Jag har satsat på padel sedan år 2019 när pandemin slog till. Idag tränar jag själv kontinuerligt och tävlar på B-klass nivå i Sverige.

Jag har väldigt höga ambitioner och mål inom padel, mina mål är att etablera mig högt inom svensk padel rankning och sedan börja tävla internationellt. Jag brinner även för utveckling och att hjälpa andramed deras mål och ambitioner inom padel.Som padeltränare fokuserar jag på att lära dig grunderna, jag är noggrann och framför allt lyhörd. Jag lägger stort fokus på att skräddarsy mina träningar efter just dina önskemål och behov. Jag är bra på att skapa en positiv och lärorik träningsmiljö på banan samtidigt som jag inte är blyg för att ge konstruktiv feedback. I min tränarroll har jag fullt fokus på dig som tränar, jag skulle själv säga att jag passar bäst att träna dig som vill lära dig grunderna och utvecklas till en bättre padelspelare.

Jag har lärt hundratals nya spelare grunderna inom padel och ser fram emot att välkomna många fler!

Go to Top