Time 4 Padel

Time 4 Gym

Välutrustad gymanläggning på våning 1 finner du vår helt nya gym-anläggning. Med exklusiv utrustning från Nordic Fighter har du tillgång till ett varierat utbud av fria vikter och träningsmaskiner.

Vi erbjuder olika typer av medlemskap och du som är över 16 år är varmt välkommen att skaffa gymkort hos oss. Med våra gymkort har du dessutom möjlighet att boka spa efter ditt pass för 150 kr/ timmen.

Spela video om gym Göteborg Torslanda

Månadskort

Med vårt månadskort har du tillgång till fria vikter, maskiner och kan använda vårt spa för 150 kr/ timmen. Kortet gäller den månaden du betalat för och du har ingen bindningstid.

449:-

/ månaden

Kvartalskort

Med vårt kvartalskort har du tillgång till fria vikter, maskiner och kan använda vårt spa för 150 kr/ timmen. Betala hela summan direkt på plats och börja gymma hos oss.

1 199:-

399 kr / månaden

Halvårskort

Med vårt halvårskort har du tillgång till fria vikter, maskiner och kan använda vårt spa för 150 kr/ timmen. Betala hela summan direkt på plats och börja gymma hos oss.

2 299:-

383 kr / månaden

Årskort

Med vårt årskort har du tillgång till fria vikter, maskiner och kan använda vårt spa för 150 kr/ timmen. Betala hela summan direkt på plats och börja gymma hos oss.

4 299:-

358 kr / månaden

Student eller pensionär

20% rabatt

Du som är student eller pensionär får alltid 20% rabatt på våra medlemskap.

Vi hjälper dig gärna att hitta rätt medlemskap som passar just dig!

Om du är osäker så kan du få testa på en dag för 100kr vid ett tillfälle.

Go to Top