Time 4 Padel

Om oss

Time 4 Padel är en premium anläggning som ligger på Hisingen.Granne med Hisingens golfcenter och bara ett stenkast från Volvo lastvagnar och Volvo cars. 

Spela videoklipp

Bygget

Anläggningen öppnade i september 2022 med visionen att skapa en mötesplats där alla känner sig välkomna. Vi erbjuder 16 stycken inomhus padelbanor med med full panorama varav sex stycken banor uppfyller kraven för utspring. Dessutom har vi tre stycken utomhusbanor för varma sommardagar. Time 4 Padel erbjuder stora och luftiga ytor med takhöjd på minst 12 meter. Samtliga av våra inomhusbanor är panoramabanor från Mejor Set, samma banor som används när WPT spelas. 

Mer än bara en padelhall

Time 4 Padel är mer än bara en padelhall, det är en mötesplats för alla. Vi erbjuder konferens för upp till 25 personer i stora lokaler med möjlighet till catering. Dessutom finner ni även vårt spa med behandlingar på plan ett. 

På bottenvåningen har vi även ett gym med komplett utrustning från Nordic fighter

Time 4 Padel är byggt med ett starkt fokus på hållbarhet. Anläggningens ljus och energikällor försörjs av bergvärme och solceller som vi har på anläggningens tak. Ni finner hallen mindre än 100 meter från både buss och cykelbanor. 

time 4 padel ingång
Go to Top