Skip to content Skip to footer

Behandlingar

Massage, medicinsk fotvård och medicinsk laser i Göteborg

Behandlingar i Göteborg

En trappa upp i vår anläggning finner du vårt spa och behandlingsavdelning med fem olika rum. Här kan du koppla av och finna ro samtidigt som vi tar hand om dig. Vi erbjuder dig behandlingar så som massage, medicinsk fotvård och medicinsk laser. Passa på att besöka vårt spa efter din behandling.

 

Massage

Massage som gör skillnad på riktigt. Du bokar in dig direkt hos vår duktiga massör Helena som har erfarenhet både som personlig tränare och massör. 

Boka massage hos Helena på telefon 0733-36 07 02 eller mejl helena@free4life.se

 

Medicinsk laser

Smärtfri medicinsk laser i Göteborg mot muskelsmärtor, senskador, inflamationer, ödem och sår. Mira och Mia arbeter även med avspänningsmassage och ansiktsbehandlingar som främjar boldcirkulationen och lymfsystemet.

Medicinsk fotvård

Miras Medicinska Fotvård är en medicinsk fotvårdsklinik i Göteborg som jobbar såväl med företag som privatpersoner. Behandlingen är säker och effektiv och dina fötter kommer bli mjuka och fina efter behandlingen. 


Vi har fler behandlingsrum att hyra ut!

Erbjuder du hudvårdsbehandlingar, estetiska injektioner eller något annat som hade passat in hos oss. Just nu har vi tre rum att hyra ut till dig som erbjuder behandlingar. Du finner oss i Björnlanda i Göteborg. Så är du intresserad av att hyra ett behandlingsrum hos oss är det bara att höra av sig och berätta lite om din verksamhet. 

Adress

Kontakta oss​

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och var först med att ta del av information om kommande event.

Time 4 Padel är en mötesplats med padel, gym, spa och konferens.
Vi erbjuder bokning av padel med Matchi.