Time 4 Padel

Time 4 Spa

Välkommen till vårt toppmoderna spa, en härlig oas på Hisingen i Göteborg. Här vill vi ge dig möjligheten att koppla av och återhämta dig efter en stressig arbetsdag eller en spännande match. Ta en välförtjänt paus och varva ner i vår fantastiska spaanläggning, där avkoppling och välbefinnande står i fokus.

När du kliver in i vårt spa möts du av en lugn och harmonisk atmosfär. Aromerna från våra olika bastur,  aromabastu, torrbastu och ångbastu, omsveper dig och ger en avkopplande upplevelse för både kropp och sinne. Här kan du släppa alla bekymmer och låta värmen och ångan öppna upp dina sinnen.

Förutom basturna kan du också njuta av vår uppvärmda pool. Medan du flyter omkring i vattnet kan du samtidigt kolla en match med utsikten över vår padelarena.

Vår spaanläggning är utformad för att ge dig en helhetsupplevelse av välbefinnande. Vi har skapat en harmonisk miljö där du kan slappna av och låta stressen försvinna. Vi har flera behandlingar att boka i rummen bredvid spat, så passa på att boka in en behandling för den den bästa möjliga upplevelsen.

När du lämnar vårt spa kommer du att känna dig uppfriskad, avslappnad och fylld av ny energi. Det är vår ambition att ge dig en stund av välmående och lyx i vardagen. Så varför inte unna dig själv en dag på vårt spa på Hisingen i Göteborg och ge dig själv den omsorg du förtjänar?

Spela video om spa och sport i göteborg

Vårt spa innehåller

 Kallbad
 Varmpool med utsikt över padelbanorna
 Torrbastu
 Ångbastu
 Aromabastu

MATCH AND

RELAX

Toppmodern spaanläggning med utsikt över padelbanorna.
Spa efter träningen 150 kr/timmen.

Go to Top