Time 4 Padel

Padel i Göteborg

Varmt välkomna till vår padelhall i Göteborg. Time 4 Padel är mer än bara en padelhall, med spa, gym och konferens är vi en komplett aktivitetscenter. 

Time 4 Padel har 19 padelbanor, vi har anpassat oss utefter vad våra padelspelare önskar och därför har vi golv i tre olika färger. Samtliga av våra banor inomhus är panoramabanor från Major Set. Samma banor som används när WPT spelas. Vår padelhall finns på Hisingen i Göteborg och du kan läsa mer här om hur du tar dig lättast hit.

Spela video om Padel i Göteborg

Vår hall innehåller

 13 dubbelbanor inomhus
 6 banor uppfyller kraven för utspring
 3 stycken singelbanor inomhus
 3 stycken dubbelbanor utomhus
 Läktare för 300 personer
 Panoramabanor

Våra tränare

Våra tränare håller i privatlektioner och aktiviteter dagligen hos oss på Time 4 Padel.

Lär dig grunderna eller utvecklas till en ännu bättre padelspelare hos oss på Time 4 Padel i Göteborg.

Linus Frost

Mitt namn är Linus Frost och jag både jobbar med padel och spelar padel. Mitt främsta intresse har alltid varit racketsport. Jag har ägnat större delen av liv åt att spela tennis. Nu jobbar jag med padel och bedriver fullsatsning.

Robert Pettersson

Jag heter Robert Pettersson, är 39 år gammal. Jag är lyckligt lottad att jag får arbeta med mitt största intresse i livet här på Time 4 Padel. Tidigare har tidigare spelat mycket fotboll och älskar alla lag och bollsporter. 

Fredrik Cornell

Fredrik Cornell

Mitt namn är Fredrik Cornell, jag är 23 år gammal och är tränare här på Time4Padel. Jag har satsat på padel sedan år 2019 när pandemin slog till. Idag tränar jag själv kontinuerligt och tävlar på B-klass nivå i Sverige.

GAME,

SET AND

MATCH

 Dags att ta ditt spel till nästa nivå!

Go to Top