Time 4 Padel

Förstklassiga upplevelser hos Time 4 Padel

Söker du den ultimata padelupplevelsen? Då har du kommit helt rätt!

Time 4 Padel erbjuder en padelanläggning i världsklass. Med 16 inomhusbanor och 3 utomhusbanor är vi speciellt utformade för att ta ditt spel till nya höjder. Självklart har vi större mål än så, vi går utöver för att möta alla dina bekväma behov.

Stig in i vår toppmoderna anläggning och du kommer att hitta ett överflöd av möjligheter utöver padel. Vårt mångsidiga utrymme inkluderar ett spa, flera konferensrum, ett fullt utrustat gym, trevlig kafeteria, kontorsutrymmen och en variation av avkopplande behandlingar. Vi är här för att överträffa dina högsta förväntningar.

Som padelklubb strävar vi efter att leverera förstklassiga upplevelser, oavsett om du söker privata lektioner från våra skickliga spelare eller bara vill koppla av efter en intensiv match. Vårt gym håller dig i toppform, medan vårt spa erbjuder en touch av lyx och avkoppling.

Vi är mer än bara en padelhall – vi är en mötesplats för samlingar och evenemang av alla slag. Här kan du arrangera konferenser för upp till 25 personer i våra rymliga och moderna lokaler, med cateringalternativ som förenklar ditt event.

Upplev allt detta och stå redo för nästa match. Kom och ta ditt padelspel till nya nivåer medan du njuter av det bästa som livet har att erbjuda.

Patric Persson padelspelare på Time 4 Padel i Göteborg
Go to Top