Time 4 Padel

Time 4 Talk

Välkomna att boka er nästa konferens hos oss på Time 4 Padel, den perfekta platsen för en framgångsrik och minnesvärd konferens på Hisingen i Göteborg. Vi är experter på att skräddarsy konferenser efter era specifika önskemål när det gäller mat, dryck och aktiviteter. Vi strävar efter att erbjuda er en helhetsupplevelse som kombinerar produktivitet, nöje och avkoppling.

8 PERSONER

Konferensrum

Konferens i Göteborg

12 PERSONER​

Konferensrum

konferens i göteborg

25 PERSONER

Konferensrum

Mötesplatsen

Vår anläggning är utrustad med en trevlig lounge och en rymlig matsal som rymmer upp till 50 personer. Här kan ni hålla era konferenser och samtidigt njuta av en bekväm och inspirerande miljö. Vi ser till att er konferens flyter smidigt och erbjuder den tekniska utrustning ni behöver för att hålla presentationer och möten.

Vi finns på Hisingen, i närheten av Torslanda, och är lättillgänglig för både lokalbor och besökare från omkringliggande områden. Om ni kommer med bil finns det gott om parkeringsmöjligheter hos oss. Vi strävar efter att erbjuda er den bästa konferensupplevelsen på Hisingen i Göteborg och vi ser fram emot att välkomna er till vår toppmoderna anläggning.

Vad som gör oss unika är möjligheten att kombinera er konferens med en aktivitet som passar era behov. För de som önskar avkoppling och spa kan ni njuta av vår nybyggda spaanläggning och låta stressen rinna av er i en lugn och avslappnande miljö. För de som föredrar en mer aktiv upplevelse erbjuder vi padel, en rolig och energigivande sport som passar perfekt som teambuilding-aktivitet.

Boka er nästa konferens hos oss på Time 4 Padel och upplev en konferens med en perfekt balans mellan arbete, nöje och avkoppling. Vi ser fram emot att skapa en minnesvärd upplevelse för er och era deltagare.

Om Padel i Göteborg

Café

Gött häng

TALK N WATCH

Gött häng

Kontorshotell i Göteborg. Padel, Spa, Gym och Konferens på samma ställe

Lounge

Gött häng

TALK N WATCH​

Gött häng

TALK,
PLAY AND

RELAX

Välkommen att skicka in din konferensförfrågan

Kontorshotell

Vi har sex stycken kontorsrum om 12 kvm som vi hyr ut. Dessa rum är perfekta för mindre företag eller för de som behöver en privat arbetsyta. Just nu finns två lediga rum att hyra – vid intresse är ni välkomna att ringa oss på 073 341 76 00. Vår anläggning erbjuder också  spa, padel och gym. Som kommer att passa perfekt för både den som vill träna och koppla av, och den som vill utmana sig själv på padelbanan.

Go to Top