Seriespel vecka 34

Hösten närmar sig med snabba steg och med det kommer en ny omgång av vårt efterlängtade seriespel. Vi är ivriga att kickstarta säsongen och delta i spännande och utvecklande padelmatcher.

Hos oss på Time 4 Padel handlar seriespelet inte bara om tävling, det handlar om att skapa minnen, dela glädje och uppleva gemenskapen som padeln har att erbjuda. Oavsett om du är en erfaren spelare eller just har börjat din padelresa, har vi en lämplig division för dig. Vårt utbud sträcker sig från nybörjare till elitnivå samt inkluderar både herr-, dam- och mixserier.

Genom att delta i vårt seriespel får du inte bara chansen att utvecklas som spelare, utan även att bygga relationer och knyta band med andra padelentusiaster. Det är en fantastisk plattform för att testa dina färdigheter, utforska olika taktiker och skapa minnen som varar livet ut.

Anmäl ditt lag till höstens seriespel och bli en del av vår blomstrande padelgemenskap. Tillsammans kommer vi skapa en otrolig säsong fylld med passion och naturligtvis, mycket padelglädje!

Seriespel 2023
Go to Top