Konferens

Söker du efter en plats som erbjuder en unik kombination av arbete, avkoppling och teambuilding-aktiviteter? Då behöver du inte leta längre än till Time 4 Padel i Göteborg. Hos oss kommer din konferensupplevelse överträffa det vanliga och ta ditt team till nya höjder av inspiration och produktivitet.

På Time 4 Padel erbjuder tre konferenslokaler, var och en designad för att möta dina specifika behov. Oavsett om du håller ett intimt möte eller en större sammankomst med upp till 25 personer, så är våra flexibla utrymmen den perfekta duken för ditt event.

Vår anläggning ger dig möjligheten att börja eller avsluta dagen med en engagerande aktivitet. För dem som söker en aktiv upplevelse står våra toppmoderna padelbanor till ditt förfogande. Padel är mer än bara en sport – det är en teambuilding-aktivitet som främjar samarbete, strategi och kamratskap bland dina kollegor.

Vår nybyggda spaanläggning erbjuder det perfekta utrymmet för avkoppling. Slappna av i en lugn miljö som återupplivar din kropp och själ. Det är den idealiska platsen att ladda batterierna innan du tar dig an nästa punkt på agendan.

Så om du är redo att maximera din konferensupplevelse, boka ditt nästa event hos Time 4 Padel i Göteborg.

Oavsett om du väljer en aktiv eller avkopplande approach kommer din konferens på Time 4 Padel vara en oförglömlig upplevelse som lämnar ditt team inspirerat och motiverat.

Go to Top